Sprcha v koupelně nesmí chybět

30. 6. 2018
Sprcha v koupelně nesmí chybět

Chystáte se rekonstruovat vaši koupelnu? Používáte vanu spíš jako sprchu? To je poměrně nepohodlné a nepraktické. V nové koupelně byste zajisté ocenili sprchový kout. Stačí vybudovat odpad a přívod vody do baterie nebo zlikvidovat vanu a použít ty stávající. Není nic jednoduššího než nechat do koupelny umístit nový moderní sprchový box. Budete-li se sprchovat, ušetříte tím, protože oproti koupání ve vaně se vaše spotřeba vody rapidně sníží.

 

Sprchový box – jasná volba

 

Sprchové boxy představují moderní řešení pro každou koupelnu v bytě i domě. Vyznačují se funkčním a moderním designem, při instalaci sprchového boxu se nemusíte obávat žádného vrtání do stěn či podlahy, sprchové boxy jsou konstruované jako samostatně stojící. Vyrábí se ve dvou velikostních provedeních 80x80 cm a nebo 90x90 cm. Pokud máte v koupelně víc místa a potrpíte si na komfortní prostor, potom zvolte exkluzivní asymetrický sprchový box o rozměrech 120x80 cm. Sprchové boxy jsou pro vás připraveny s jednoduchým smontováním a s padnoucím tvarem. Některé jsou také vhodné do kontejnerů, montovaných staveb a dalších mobilních budov.

 

Jak sprchový box vypadá

 

Jednotlivé modely se potom liší především materiály, ze kterých jsou vyrobeny jednotlivé části boxu, či výbavou. Sprchový box se skládá z vaničky, která může být akrylátová či luxusnější litá mramorová, potom ze sprchové zástěny, vodovodní baterie a případně dalšího vybavení, jako je polička, sedátko, osvětlení či možnost pouštění oblíbené hudby. Sprchové boxy jsou velmi kompaktní, snadno se instalují a představují komfortní řešení pro velké i malé koupelny. Schází-li vám doma sprcha, neváhejte a vyberte si moderní sprchový box, který si doopravdy zamilujete na první pohled.

Nejnovější články