Bydlení podle vašich představ

30. 6. 2018
Bydlení podle vašich představ

Vždy jste si přáli mít domek s kouskem vlastní zahrady, kam byste mohli pustit vaše děti bez obav, že venku vběhnou pod auto nebo se někam zatoulají? Problém byl vždy najít takovou lokalitu, aby nebyla daleko od města, aby měla příjemné okolí a přitom byla cenově dostupná. Ztroskotaly zatím všechny vaše pokusy na splnění těchto základních požadavků? Potom se podívejte na domy na prodej Praha Vinoř. Jedná se o developerský projekt zahrnující výstavbu nových rodinných domů, jehož první etapa, tedy prvních 8 domů, bude dokončena do konce roku 2015.

 

Domy jsou řešeny jako patrové, vnitřní prostory jsou vzdušné, světlé, moderně zařízené, aby dokonale vyhovovaly potřebám rodin s dětmi, párům i jednotlivcům. Ke stavbě byly použity pouze ty nejkvalitnější materiály, domy na prodej jsou řešeny prakticky a zároveň i esteticky. Také lokalita je velmi zajímavá, poblíž Prahy je bydlení vždy lukrativní, protože nabízí všestranné vybavení a velké množství pracovních příležitostí. Severovýchodní okraj Prahy 9 – Praha Vinoř poskytuje veškerou občanskou vybavenost, najdete zde školu, školku, restaurace, poštu, větší nákupní centra, zdravotnické služby i vše ostatní, co k životu potřebujete. Samozřejmostí je také kulturní a sportovní zázemí, kam patří fotbal, golf, parkur, cyklostezky a další možnosti. K pohybovým aktivitám můžete využít Vinořský park, Ctěnický háj a spousta dalších míst, která jsou vhodná pro sport i relaxaci.

 

Rovněž dostupnost do centra je skvělá, za pár minut můžete mít klidně sraz na Václaváku u sochy sv. Václava a městskou dopravou to hravě stihnete. Automobilem se do centra hlavního města dostanete cca za 20 minut, poblíž je také Brandýs nad Labem, kam se dostanete do 15 minut. Skvělá dopravní dostupnost, klidné okolí plné zeleně a veškeré zázemí, které potřebujete k životu, co víc si přát? Lokalitu Praha Vinoř si zkrátka zamilujete.  

Nejnovější články