Pro radostné sečení trávy

30. 6. 2018
Pro radostné sečení trávy

Tráva je nejčastější rostlina, kterou naleznete na všech zahradách a v okolí rodinných, řadových i bytových domů. Není to však samo sebou, aby ten zelený pažit vypadal dobře, je třeba se o něj starat. Nejde jen o vytrhávání nepříjemného plevele, provzdušňování nebo dosévání travního semene tam, kde se trávníku moc nechce růst. Nejdůležitější na udržování trávníku je pravidelné sekání. To však nepatří mezi ty nejoblíbenější domácí práce, můžete si jej však značně usnadnit.

 

Na sečení se obvykle používají kvalitní sekačky ideálně s mulčovací funkcí a dlouhou životností, vybrat tu pravou ale není zdaleka jednoduché. Sekaček je na trhu celá řada, vybírat můžete ruční, elektrické nebo benzínové. Tyto sekačky pro vás však představují zbytečně moc práce. Máte-li travnatou plochu větší než dva krát tři metry, vyplatí se vám investovat do poněkud sofistikovanějšího řešení. Husqvarna má pro vás ideální řešení v podobě rideru. Rider je všestranný pomocník na zahradu, který za vás odvede spoustu těžké práce, vy se jen posadíte za volant a vše budete pohodlně řídit.

 

Husqvarna, to jsou švédské výrobky s nejvyšším standardem kvality a propracovanými léty ověřenými technologiemi. Ridery Husqvarna vám tedy nabídnou maximální komfort pro práci, protože jsou vybaveny praktickými funkcemi. Jistě oceníte posilovač řízení, světlomety i hydraulické zdvihací zařízení. Žací soustava se dá snadno polohovat, takže se k ní perfektně dostanete i pro potřeby údržby.

 

Na rider lze namontovat žací ústrojí a použít jako klasickou sekačku na trávu, dále k němu lze připojit ještě rotační kartáč, rozmetadlo, odmechovací nástavec a pro použití v zimním období také sněhovou frézu nebo sněhovou radlici. Použití rideru Husqvarna je maximálně univerzální. Dopřejte si i vy intuitivně ovládaného pomocníka na zahradní práce po celý rok a mějte vaši zahradu jako ze škatulky. Profesionální ridery Husqvarna vám ulehčí práci, takže i sečení trávy se pro vás stane radostí.

Nejnovější články