Dostupné bydlení v blízkosti Prahy

30. 6. 2018
Dostupné bydlení v blízkosti Prahy

Není snad nic lepšího než moci vyjít z domu a být chvíli na zahradě na čerstvém vzduchu. Ve velkých městech toto lidé příliš neznají. Za prvé je tu hodně smogu a za druhé si zpravidla nemohou dům ve velkém městě dovolit. To však neznamená, že dům nikdy mít nebudete. Existují lokality v okolí velkých měst, které se vyznačují dobrou dostupností a přitom je zde pěkná příroda a možnost zabydlet se díky speciálním projektům výstavby za přijatelnou cenu.

 

Living Prague je agentura, která se stará o vybudování moderního bydlení v okolí Prahy. Bydlení v bytě je pro mnohé za trest, proto vzniká stále více projektů, které mají za úkol výstavbu rodinných domů v Praze a především na předměstí. Vždy se jedná o lokality s veškerou občanskou vybaveností, aby vám nic nechybělo. V blízkosti jsou dostupné školy, školky, obchody, sportovní i kulturní centra. Navíc do Prahy je to, co by kamenem dohodil, takže do zaměstnání také kousek. Prodej rodinných domů Praha východ má na starosti právě Living Prague. Jde o malebné rodinné domy postavené v moderním stylu. Jsou vhodné pro jednotlivce, páry i rodiny s dětmi.

 

Jak už bylo řečeno, dostupnost je skvělá, pouhá čtvrthodina do města, to není žádná vzdálenost, tak dlouho a mnohdy i déle trvá dostat se z okraje města do centra. Předměstí Prahy poskytuje rozumný kompromis mezi poklidným životem mimo město, blízko do přírody a rušným bydlením ve městě s kulturním vyžitím a maximální nabídkou všech služeb. Venkovský styl bydlení hned vedle hlavního města vám nabídnou domy v rámci projektu Domy Tuchoraz, které se nachází v bezprostřední blízkosti Kostelce nad Černými Lesy a dynamicky se rozvíjející obce Úvaly. Dalším úspěšným projektem jsou domy na prodej Vysoký Újezd. Pro každého se zde najde vhodný dům, navštivte agenturu Living Prague a vyberte si z široké nabídky dostupných novostaveb.

Nejnovější články