Vybavujeme dílnu

30. 6. 2018
Vybavujeme dílnu

V profesionální i spotřebitelské sféře se setkáte s potřebou kvalitního dílenského nábytku a vybavení. Vždyť ve které dílně může chybět kvalitní stůl, ponk či vozík na nářadí? Spolehlivé dílenské stoly usnadňují každodenní práci dělníkům v nejrůznějších provozech, dílnách, opravnách, ale také domácím kutilům při běžných domácích opravách i tvořivé práci. Co musí splňovat dílenský stůl, abychom jej mohli považovat za spolehlivý? Je to jednoduché, nejdůležitější je odolnost a dlouhá životnost, které se opakovaně testují.

 

Teprve až výrobek podrobený náročným testům, je dále distribuován. Dílenské stoly musí vydržet prakticky všechno, proto jsou vyrobeny z masivního materiálu stabilní konstrukce. Velkou výhodou je, že jsou vyráběny ve stavebnicovém provedení, takže si každý sám určí, zda bude součástí dílenského stolu skříň, zásuvky, police apod. Vedle stolu a ponku jsou velmi užitečné vozíky na nářadí. Dílenský vozík je stabilní, maximálně praktický a slouží především k ukládání nářadí a dalších pomůcek, které budete potřebovat na různých místech, vozíky jsou proto mobilní, abyste s nimi zajeli, kamkoli budete potřebovat.

 

Samozřejmě je něco jiného, když vybavujete domácí dílnu a něco zcela jiného vyžaduje vybavení profesionální opravářské dílny. Firma POLAK CZ, výrobce dílenského nábytku, nabízí nejen jednotlivé kusy dílenského vybavení, ale také celé sestavy. Firma POLAK CZ se výrobou dílenského nábytku zabývá již více než 20 let, za tu dobu si vybudovala vlastní vývojové oddělení, díky kterému se pochlubí vždy něčím novým. Firma POLAK CZ nabízí ucelený sortiment dílenského nábytku, který dodává po celé České republice i do zahraničí. Dílenský nábytek je určen především k vybavení libovolného provozu, dílny nebo společenského zařízení. Vedle dílenských stolů, vozíků a kovových skříní na nářadí vyrábí také kovové skříně do šaten a společenských zařízení, jako jsou zejména bazény nebo tělocvičny.

Nejnovější články