Kam pro nový nábytek do ložnice

30. 6. 2018
Kam pro nový nábytek do ložnice

Ložnice je místnost, která slouží především ke každodennímu odpočinku. K tomu potřebujete především kvalitní postel, rošt a matraci. Co se týká postele, manželská lože se vyrábí nejčastěji ze dřeva, čalouněné nebo kovové, záleží pouze na vás, zda dáte přednost vzdušnému vzhledu nebo potřebujete spíš úložné prostory. Dřevo je velmi moderní materiál, pomáhá udržovat v místnosti příjemné klima. Opticky vypadá velmi dobře a vydrží dlouho a spolehlivě sloužit. Nábytek Magenta vám nabídne celou řadu různých provedení dřevěných manželských postelí, stačí si dokoupit rošt a matraci a bude se vám spát jako v bavlnce.

 

Designově vzdušněji vypadají postele na nožkách, často však máme nedostatek úložných prostor a pod postelí bychom mohli ukládat nejrůznější předměty. Proto se vyrábí postele s úložnými prostory, ty jsou nejčastěji dřevěné, kde jsou úložné prostory řešené nejrůznějšími zásuvkami pod matracemi. Alternativou jsou čalouněné postele, které se dají odklopit, abyste se dostali do úložného prostoru. Do rustikálně laděných interiérů se však nejlépe hodí kovové postele, jde o designově detailně propracovanou konstrukci, která působí velmi vzdušně, jednoduše a přitom stylově, vybírat můžete z mnoha různých provedení i barevných variant. Pro maximální komfort ležení je důležitý výběr vhodného roštu a matrace. Projděte si širokou nabídku profesionálně vyrobených roštů a nejrůznějších druhů matrací a vyberte si to pravé přesně pro vás.

 

 

V ložnici nesmí chybět také prostorné šatní skříně, kam se vám vejdou veškeré svršky, abyste je měli všechny pěkně pohromadě. K běžnému vybavení patří dále také noční stolky, případně prádelník. Co jistě ocení každá dáma, je velké moderní zrcadlo, ve kterém se krásně uvidí a bude moci zkontrolovat svůj outfit, než odejde do práce nebo za zábavou. Nakupujte i vy kvalitní nábytek u profesionálů, navštivte nábytek Magenta a vyberte si.

Nejnovější články