Plot lze postavit kdykoli

30. 6. 2018
Plot lze postavit kdykoli

I v době pozdního podzimu není žádný problém budovat. Stačí, aby příliš silně nemrzlo a můžete se pustit i do stavby plotu. Stačí si jen vybrat typ plotu, který se k vašemu domu bude nejlépe hodit. Stále populárnější jsou betonové ploty. Řeknete-li beton, většina lidí před sebou vidí nevzhlednou hmotu, která se nalévá do základů domů, málokoho by napadlo, že z betonu se mohou vyrábět nejen praktické, ale také elegantní ploty. Nepředstavujte si betonové ploty jako vysoké a mohutné šedé stěny, které připomínají zdi věznice. Tato představa je od reality skutečně na hony vzdálená.

 

Jak vypadá betonový plot

 

Moderní betonové ploty jsou esteticky propracované, vyrábí se v mnoha provedeních, barvách a tvarech. Betonové ploty vás jistě překvapí svou variabilitou, vybírat můžete nejen barvu a dekor, ale také výšku a tvar zakončení plotu. Připadá-li vám rovný plot příliš nudný, můžete si dopřát plotové desky z betonu tvarované do oblouku nebo zvolte zdobnější variantu s designovou mřížkou. Často můžete také vidět betonový plot s ozdobným zakončením z jiného materiálu, obvykle bývají použity dřevěné laťky různých barev, kterými je betonový plot zakončen.

 

Co se týká dekoru, betonové ploty jsou zřídkakdy pouze hladké. Většinou jsou opatřeny různým dekorem. Asi nejčastěji lidé volí design štípaného kamene nebo skládaných cihliček. Ovšem v poslední době převládají oboustranné betonové ploty, které se pochlubí na jedné straně reliéfním vzorem, na straně druhé plochým dekorem. Celkový vzhled plotu ovlivňuje významně také barva plotu. Betonový plot není pouze neforemná šedá hmota. Betonovéploty.net nabízí celou řadu barevných provedení. Vyberte si i vy betonový plot, který vám nabídne výjimečnou odolnost, dlouhou životnost a také bezúdržbovost. Obraťte se na Betonovéploty.net a nechte si jej postavit i vy ještě letos.

Nejnovější články