Hurá na písek

30. 6. 2018
Hurá na písek

Děti si rády hrají venku, máte-li za domem kousek prostoru, stačí dvorek nebo malá zahrádka, kde se mohou správně vyřádit. K nejoblíbenějším radovánkám patří zejména prolézání, běhání a skákání a stavění hradů z písku. Každé dítě by mělo mít doma na zahradě pískoviště, kde si může stavět tunely, vrtat jámy nebo plácat bábovičky.

 

Zdatní tatínci a dědečkové si mohou vyrobit vlastní pískoviště, ovšem pro ty, kteří nemají na domácí kutění mnoho času nebo nejsou tak zruční, jistě ocení plastové pískoviště, které jednoduše donesete na zahradu, naplníte pískem a vaše děti si mohou užívat radovánek na pískovišti dosytosti.

 

Na českém trhu existuje velké množství různých modelů i velikostí dětských pískovišť, je vhodné pro zajištění maximální bezpečnosti dětí vybrat pískoviště z kvalitního materiálu, které ani po celé sezoně nevybledne a nezkřehne. Vysoce kvalitní plastová pískoviště vám zajistí společnost StepTwo, která prodává dětská plastová pískoviště amerického výrobce Step2. Pískoviště je vyrobeno z vysoce kvalitního tvrdého nárazuvzdorného plastu s barevnou stálostí. Ten zajistí, že pískoviště vydrží mnoho let sloužit vašim nejmenším.

 

Můžete vybírat hned z několika velikostí, tvarů a barevných provedení. Plastová pískoviště značky Step2 se vyznačují zejména tím, že jsou opatřena krytem, který chrání písek před nečistotami, pískoviště jsou vybavena vylisovanými sedátky, navíc vám přijdou domů již plně sestavená. Vyberte vašemu dítku design pískoviště s krytem, který se mu bude nejvíce líbit. V horkých letních dnech navíc můžete pískoviště použít jako bazének. Dostupné jsou také varianty hracích stolů na nožkách, do kterých můžete dětem nasypat písek nebo nalít vodu a děti se zabaví na dlouhé hodiny. V případě potřeby potom pískoviště s krytem jednoduše zavřete a přemístíte, kamkoli budete potřebovat.  

Nejnovější články