Bydlíme ekonomicky a zdravě

30. 6. 2018
Bydlíme ekonomicky a zdravě

Nejeden mladý pár nebo rodina se chce odstěhovat z bytu a dopřát si dům jen pro sebe s kouskem zahrádky. Získat ho však není vůbec jednoduché, často to vyžaduje spoustu času, námahy, vytrvalosti a trpělivosti. Jen samotné plánování je složité a zdlouhavé, jak vymyslet dům tak, aby splňoval všechny vaše požadavky a vešli jste se do rozpočtu. Nemusíte ale na to být sami, přizvěte si odborníky, kteří se stavbou domů zabývají každý den.

 

Nejprve je třeba vybrat, zda chcete žít ve zděném domě nebo dáte přednost modernímu ekologickému bydlení v dřevostavbě. Dřevostavby představují zdravé funkční bydlení vhodné pro jednotlivce, páry i rodiny s dětmi. Firma Ovelos je tradiční zavedená stavební firma, která se zabývá stavbou nízkoenergetických moderních rodinných domů. Máte-li představu, ale ne projekt, nevadí, firma Ovelos vám nabídne služby vlastních architektů, kteří vám navrhnou dům podle vašich přání a dispozic pozemku. Získáte tak individuální a kompletní projektovou dokumentaci včetně veškerého příslušenství za cenu projektu typového domu. Stačí tedy potom už jen požádat stavební úřad o vydání stavebního povolení a stavba může započít.

 

Rodinný dům Ovelos je tvořen difúzně otevřeným systémem směrem ven, to znamená, že veškerou vlhkost zevnitř odvádí ven, nikoli naopak. Stěny dřevostavby jsou tvořeny dřevem a moderními materiály, jako je minerální vata, která se stará o maximální tepelnou izolaci. Rodinné domy Ovelos se staví z vysoce kvalitní vyschlého smrkového řeziva, které je impregnováno proti škůdcům, plísním a hnilobě. Materiály použité ke stavbě neobsahují žádné aldehydy ani jiné zdraví škodlivé látky, takže dřevostavba Ovelos poskytuje skutečně zdravé bydlení. Konstrukce stěn dřevostavby umožňuje velmi rychlou instalaci, takže se můžete velmi brzy stěhovat do nového. Neváhejte a rozhodněte se i vy pro ekologické a úsporné bydlení v dřevostavbě.

Nejnovější články