Když dřevostavba, tak Ovelos

30. 6. 2018
Když dřevostavba, tak Ovelos

Ten, kdo dnes staví dům, je při plánování realizace často bezradný. Na výběr je totiž velké množství stavebních materiálů, z nichž každý má své výhody i nevýhody. Je těžké rozhodnout se, zda chcete bydlet ve zděném domě či dřevostavbě. Oba jsou to moderní způsoby výstavby, které vám dopřejí pohodlné a úsporné bydlení. Dřevostavba vám však nabídne něco navíc. Jedná se především o expresní dobu výstavby, která je dána především tím, že se jedná o modulový dřevěný systém, který se velmi snadno sestavuje.

 

Kvalitu stavby zaručuje prvotřídní dřevo použité na stavbu celé konstrukce, výstavba probíhá převážně suchou cestou, není zde zapotřebí použití těžké techniky, navíc nepotřebujete nijak velkou skladovací plochu pro materiál. Dřevo se vám postará o velmi příjemné klima v domě. V zimě v místnosti, ve které se vyskytujete, prakticky nemusíte topit, navíc skvěle těsní, takže vám pomůže také ušetřit nemalé finanční prostředky za topení. Přemýšlíte-li o dřevostavbě, vězte, že jde o zdravé a příjemné moderní bydlení, nejlepší je kontaktovat firmu, která vám dodá kompletní dům na klíč. Je důležité ověřit si, zda cena zahrnuje i výkopové práce a vše ostatní.

 

A jak bude dům ze dřeva vypadat? Až bude hotový, na první pohled rozhodně nepoznáte, že jde o dřevostavbu, bude mít střechu i kompletní omítky. Můžete si vybrat, zda si koupíte dům podle typové nabídky nebo si můžete nechat vypracovat individuální projekt, aby váš dům byl zcela podle vašich představ. Dům může být libovolně velký, záleží pouze na vašich požadavcích. Rozhodnete-li se přece jen pro již hotový projekční návrh, není problém jej přizpůsobit vašim požadavkům, změnit vnitřní členění, upravit sklon střechy a druh střešní krytiny. Firma Ovelos uvádí na trh také unikátní nízkoenergetické dřevostavby s plně celulózovými izolacemi. Rozhodněte se i vy pro maximálně pohodlné bydlení.

Nejnovější články