Žijeme i venku

30. 6. 2018
Žijeme i venku

Že součástí bydlení v domě je i zahrada, případně terasa, na tom není nic objevného. Ovšem terasu nebo větší balkon si můžete užít i v bytě. Moderní bytové domy nabízí komfortní indoor, ale nově rovněž outdoor living. Balkon, lodžie a terasa představují možnosti rozšíření obytného prostoru, poskytují pěkný výhled do okolního prostředí a po pobytu mezi čtyřmi stěnami příjemné osvěžení.

 

Kdo by si nechtěl dát po těžkém dnu v práci dobrou kávu venku na terase? Nyní můžete, ovšem je třeba si venkovní prostor řádně vybavit, aby vám zde nic nechybělo a mohli jste nerušeně relaxovat. Vedle pohodlného zahradního nábytku potřebujete ještě jednu důležitou věc na každé terase i balkonu a tou je stín. Nevíte-li si rady, jak zajistit pro vaše posezení dostatek stínu, vězte, že vám poradíme, jak ho dosáhnout. Nejjednodušším způsobem, jak zastínit terasu, balkon či zahradu, je použití stínící techniky, zejména jde o markýzy a pergoly. Kreativním řešením outdoor living od diamond design v případě zahrad a teras jsou originální a designové pergoly, které najdete na http://www.diamonddesign.cz/produkty/outdoor-living-diamond-design/.

 

Pro balkony, lodžie i terasy se používají markýzy, automatické nebo manuální výsuvné konstrukce, které poskytují velmi příjemný stín. Není však markýza jako markýza, důležitá je nejen funkčnost, ale také design. Potrpíte si na moderní styl? Rádi byste si pořídili markýzu na vaši terasu, ale ty klasické jsou nudné a nelíbí se vám? Rádi byste viděli na trhu nějaké originální provedení? Vyzkoušejte diamond design na http://www.diamonddesign.cz/, českou obchodní značku, která plní požadavky zákazníků v oblasti stínící techniky a outdoor livingu. DIAMOND DESIGN dodává rovněž originální slunečníky a stínící plachty, které nesmí chybět na žádné terase ani zahradě. Využití najdou také při zastínění komerčních prostor, především zahrádek restaurací.

 

DIAMOND DESIGN se soustředí hlavně na individuální přístup ke každému klientovi. Použitím moderních kvalitních materiálů a díky kreativnímu přístupu se pochlubí praktickými a zároveň designovými řešeními pro zastínění vaší terasy, zahrady i balkonu.

Nejnovější články