Když plot zdobí i chrání

30. 6. 2018
Když plot zdobí i chrání

Moji rodiče bydlí v řadovém domku na okraji města, kde už je relativně klid, žádný ruch. Před garáží a vstupními dveřmi je prostor vydlážděn, aby se dobře zajíždělo. Bohužel otevřený prostor láká nejen psy k návštěvě za účelem vykonání potřeby, ale také chmatáky a zloděje. Jakmile necháte venku na okně květiny s ozdobnými zápichy, můžete se vsadit, že do druhého dne budou pryč nebo poničené. To jednoho naštve, dům přece chceme mít pěkný a útulný a nikdo nemá právo ničit výzdobu. Nicméně se tak děje poměrně pravidelně. Proto jsme se rozhodli, že náš samostatně stojící dům musíme rozhodně oplotit.

 

Lidé jsou od přírody zvědaví, proto jsme chtěli plot, který nám zajistí trochu soukromí. Zároveň jsme nechtěli dopustit, aby nám před domem mizela výzdoba nebo cokoli jiného, takže jsme chtěli i bezpečný plot, abychom zabránili vniknutí nezvaných hostů. Báli jsme se, že plot, který bude dostatečně bezpečný, nebude vypadat příliš okrasně. Potom jsme ovšem narazili na betonové ploty, které nás na první pohled oslovili.

 

Konstrukce z betonu slibovala dostatečnou odolnost a dostatečný pocit bezpečí. Zároveň se nám betonové ploty líbily svým designem. Navštívili jsme Betonovéploty.net, kde nám nabídli velký výběr dekorů, se kterými se betonové ploty vyrábí, mohli jsme si vybrat barvu plotu a sami si určit, jak bude plot vysoký a jaký bude mít tvar. Zaujala nás možnost zakončení plotu dřevěnými latěmi, plot se tak opticky odlehčí a vypadá skutečně atraktivně.

 

Navíc se v dnešní době dělají oboustranné betonové ploty, které jsou okrasným dekorem opatřené z obou stran. Vybrali jsme si hned, byli jsme také velmi spokojeni s celkovým přístupem, službami a servisem. Plot nám namontovali velmi rychle a skvěle nám slouží již několik let. Rozhodně bychom neměnili, nevím, kde bychom sháněli tak odolný, praktický a navíc estetický plot.

Nejnovější články