Profesionální stavební firma

30. 6. 2018
Profesionální stavební firma

Postavit dům si dnes můžete svépomocí nebo si domluvit profesionální firmu, která veškerou práci odvede za vás. Výhodou je, že potom máte na odvedenou práci záruku, takže když se něco nepovede, rozhodně to tak nezůstane. Víte o spolehlivé stavební firmě, od které byste si nechali postavit dům? Jste-li ze severních Čech, určitě vsaďte na ABS - stavební společnost. Tato firma má se stavbou velké zkušenosti, staví rodinné domy, bytové domy i budovy pro veřejný sektor.

 

Práce začínají už na projektu, nepotřebujete projekt od externího projektanta, Tato renomovaná stavební firma vám zajistí projektovou dokumentaci přesně podle vašich představ. Řeknete si konkrétně, co kde chcete mít a tak to také bude. Po vypracování projektu následuje samotná realizace stavby. ABS - stavební společnost vám zajistí kompletní zemní práce. Velkou finanční i strategickou výhodou je, pokud je poblíž místa stavby betonárna. ABS - stavební společnost vám nabízí něco ještě mnohem výhodnějšího. Součástí jejího portfolia je totiž vlastní betonárna. Díky tomu vám vyrobí a dopraví na požádání jakékoli množství betonu a kam budete potřebovat.

 

Chcete nejprve vidět nějaké výsledky práce než zakázku zadáte? Prohlédněte si reference, jednou z nejnovějších je stavba bytového domu v Praze Troji. Tento objekt je pětipodlažní dům, který nabízí moderní bydlení pro rodiny s dětmi, jednotlivce i páry jakéhokoli věku. Dům je navržen ve funkcionalistickém stylu a poskytuje komfortní bydlení. K výstavbě byly použity především přírodní materiály. Všechny stavby od ABS - stavební společnosti jsou prvotřídní kvality, můžete se spolehnout na kompletní servis a dodání stavby na klíč. Ať už potřebujete postavit rodinný dům, bytovku nebo kancelářskou budovu či budete potřebovat kvalitní beton, obraťte se na ABS - stavební společnost, která vám vždy vyjde vstříc.

Nejnovější články