Bydlet v dřevostavbě nebo zděném domě?

30. 6. 2018
Bydlet v dřevostavbě nebo zděném domě?

Většina lidí, kteří se v dnešní době chystají stavět, si na začátku klade otázku, zda postavit klasický zděný dům nebo vsadit na moderní úsporné bydlení v dřevostavbě. Dřevostavbám spousta spotřebitelů nevěří, bojí se, že nebudou tak úsporné, jak se o nich říká, že nebudou dostatečně odolné a často vidí problém i v domnělé krátké životnosti. Opak je však pravdou, což vám dokáže společnost ALFAHAUS, výrobce nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb.

 

Tato firma se specializuje na výstavbu, staví vysoce kvalitní montované domy, rodinné domy, bytové domy, nástavby i komerční budovy. Dřevostavby představují nejen úsporné, ale také ekologické bydlení, jde o nízkoenergetické domy. Velkou výhodou je, že si můžete přesně nadiktovat, jak by měl váš vysněný dům vypadat. Společnost ALFAHAUS vám projektuje montovaný dům na míru dle vašich individuálních požadavků, tím zajišťuje maximální komfort a spokojené bydlení pro každého zákazníka.

 

Montované domy společnosti ALFAHAUS splňují veškeré směrnice a předpisy, jsou tvořeny certifikovanými technologiemi zpracovaným dřevem, vyznačují se nadstandardními tepelně izolačními vlastnostmi. Díky skvělé izolaci se pochlubí velmi nízkou spotřebou energie na vytápění. Tím samozřejmě šetří vaši peněženku i životní prostředí.

 

Dřevostavby na klíč jsou v dnešní době velmi moderní řešení bydlení pro jednotlivce, mladé rodiny i starší páry, nespornou výhodou je rychlost výstavby. Jedná se o montované dřevostavby, které vám společnost ALFAHAUS vyprojektuje na míru nebo můžete přijít samozřejmě s vlastním projektem, dům budete mít vždy na míru a na klíč, takže se o nic nemusíte starat. Kvalita je skutečně zaručena, výroba montovaných domů od společnosti ALFAHAUS je kontrolována státní zkušebnou VVUD Praha. Tak neváhejte a pořiďte si i vy nízkoenergetický dům na bázi dřeva.

Nejnovější články