Aby to vašemu domu slušelo

30. 6. 2018
Aby to vašemu domu slušelo

Stavíte dům a chcete, aby mu to dokonale slušelo? Přece se nespokojíte s nějakým průměrem, chce to něco extra. Členitější ale i úplně jednoduché stavby potřebují designově trochu doladit, dostat šmrnc a vlastní osobnost. Obyčejná fasáda, jako by hlásila, že jde o tuctový dům, jakých jsou všude tisíce, chcete-li se tedy odlišit, skvělým řešením jsou venkovní obklady. U nás není zvykem nechat dům bez omítky, proto jsou pro nás kamenné nebo cihlové obklady fasády neobvyklé, exotické.

 

Cihlové venkovní obklady jsou však stále modernější, lidé se snaží odlišovat od davu a upravit si dům podle poslední módy. Venkovní obklady v designu tradiční cihly působí naprosto nadčasově, jsou inspirovány jednoduchým stylem anglického venkova. Cihlové obklady jsou poněkud levnější variantou obkladů kamenných či betonových, přitom však odvedou stejnou službu. Když se řekne cihlový obklad, asi většinu lidí napadne červená cihla. Simplehome.cz pro vás má však hned několik druhů cihlových obkladů. Můžete si koupit cihlové obklady s žíhaným dekorem, stínováním, k dostání jsou také obklady s drsnější texturou pro venkovský rustikální vzhled.

 

Cihlové obklady nejsou jediné, které na Simplehome.cz najdete, nabízí se vám zde kamenné obklady, které jsou vyrobené ze směsi foukaného betonu a přírodního kamene. Díky tomu jsou tyto obklady z imitace kamene velmi odolné vůči vlhkosti i klimatickým vlivům. Tyto venkovní obklady připomínají masivní kámen, takže se skvěle hodí k doplnění běžné fasády domu, kterou tak jednoduše a efektivně zviditelníte.

 

 

Kamenné obklady najdou ve vaší domácnosti široké uplatnění, nejčastěji se používají jako obklady fasád, dále na terasách nebo v okolí bazénů. Kamenné obklady se ale dají bez problémů využít i v interiéru, skvěle se budou vyjímat kolem krbu nebo také v koupelně. Neváhejte a použijte i vy originální kamenné obklady a ozvláštněte tak váš dům.

Nejnovější články