I fasáda potřebuje občas vyčistit

30. 6. 2018
I fasáda potřebuje občas vyčistit

Se zničenou zcela novou fasádou jste se jistě setkali nejednou. Posprejované zdi nových nebo rekonstruovaných domů jsou k vidění doslova na každém kroku. Ne každému se líbí mít na nové fasádě podpis nějakého sprejera nebo dokonce sprostý obrázek či nápis. Potřebujete-li se zbavit graffity, můžete nechat na dům udělat opět novou fasádu. Tento způsob řešení je však zbytečně nákladný, stačí si objednat profesionální čistící firmu, která graffity z vaší fasády odstraní spolehlivě, rychle a levně. Řeč je o společnosti AXIOM REAL spol. s.r.o., která se již řadu let zabývá čištěním fasád několika metodami.

 

Nejdůležitější je vždy prevence, proto u novostaveb doporučujeme aplikovat antigraffity nátěr, který chrání povrch před dalším poškozením. Tento ochranný nátěr je dobré nanášet nejen u nových staveb, ale také na vyčištěnou fasádu nebo rekonstruovaný dům. Antigraffity nátěr je specifický v tom, že vytváří na povrchu fasády ochrannou vrstvu, která nepropustí sprej k fasádě, takže se nedostane až k fasádě a lze jej snadno odstranit. Speciální ochranné antigraffity nátěry se aplikují do výšky cca 3 metrů, výš už většina vandalů bez pomoci nedosáhne.

 

 

AXIOM REAL spol. s.r.o. zajišťuje komplexní řešení při odstraňování graffity, fix a jiných sprejerských výtvorů. Poradí vám, jak preventivně chránit váš majetek před poškozením od sprejerů. Co všechno vám AXIOM REAL spol. s.r.o. vyčistí? Zaměřují se na čištění fasád, zdí, dveří, garážových vrat, karoserií vozidel i výtahů. Ale i když nedojde k poškození fasády sprejery, časem stejně ztratí svou barevnost a zašedne usazováním prachu a částeček nejrůznějších nečistot. Chcete-li barvu vašeho domu opět oživit, nechte si vyčistit fasádu od profesionálů. K čištění se používají speciální čistící prostředky, které žádným způsobem neznehodnocují fasádu, další možností je pára, vysokotlaký vodní paprsek nebo v případě potřeby mikroabrazivní tryskání/pískování. Svěřte čištění vaší fasády do rukou odborníků.

Nejnovější články