Kamenný koberec do exteriéru

30. 6. 2018
Kamenný koberec do exteriéru

Už jste přemýšleli, jaký povrch dáte na vaši terasu a chodníček k domovním dveřím? Rádi byste zde měli přírodní materiál, který má dlouhou životnost a bude vypadat skutečně skvěle? Rozhodněte se pro kamenný koberec TopStone. Co tím získáte? TopStone je značka profesionálních kamínkových povrchů, sestávajících z přírodních kamínků a pojiva. Díky tomu, že neobsahuje žádné nebezpečné složky, můžete kamenné podlahy využít bez obav v exteriéru stejně jako v interiéru.

 

Často se používají jako podlahová krytina pro terasy, balkony, dále jsou skvělou volbou pro úpravu okolí bazénů či chodníčků na zahradě i před domem. Kamenný koberec s říčními kamínky TopStone vytváří souvislý povrch bez spár, který je vodopropustný, nestane se vám tedy, že by vám na terase zůstala stát voda po větším dešti. Povrch je mrazuvzdorný, neklouže a vyznačuje se příjemným přírodním vzhledem.

 

Chtějte vždy originál

 

Kamínkové koberce TopStone jsou velmi oblíbené, takže není divu, že se na trhu najdou také levnější kopie, které na první pohled vypadají úplně stejně. Jejich složení však není tak propracované a často obsahují také zdraví škodlivé látky, ty se při používání v exteriéru uvolňují a mohou se dostat do podzemní vody. TopStone je jediný certifikovaný kamenný koberec s tradicí a bohatou historií. Kamínkové povrchy TopStone se na českém trhu pohybují již 18 let, během kterých se neustále vyvíjely a zdokonalovaly až do dnešní podoby. TopStone nabízí kamenný koberec s říčními kamínky, další dražší variantou je kamenný koberec s mramorovými kamínky.

 

Rozhodněte se i vy pro dekorativní podlahu kolem bazénu nebo na terasu. Navštivte TopStone.cz a prohlédněte si kamenné koberce, které skvěle doplní outfit vašeho domu, dlouho vydrží a nevyžadují přitom žádnou složitou údržbu. TopStone, to jsou kamenné koberce s přírodními kamínky s tradicí.  

Nejnovější články