Kde všude je dobré použít izolaci

30. 6. 2018
Kde všude je dobré použít izolaci

Voda je živel, který jen tak nezastavíte. Ve stavebnictví však může škodit všude tam, kam se dostane nepozvána, proto se zejména u střech využívá izolačních materiálů, které zajistí, že se vlhkost zvenku do domu nedostane. Pokud by se tak dělo, mohly by na stěnách vznikat plísně, což nikdo nevidí rád. Zejména u plochých střech je akutní problém dobré izolace. U plochých střech, které nemají žádný nebo pouze minimální spád, je třeba efektivně vyřešit, jaký materiál použít pro ochranu proti vodě. To vám nejlépe pomohou vyřešit profesionálové. Firma KRAUS IZOLACE s.r.o. poskytuje odborný servis v oblasti izolačních materiálů a techniky.
 

Jde o profesionály, kteří se postarají o realizaci izolace střechy tak důkladně, aby do ní nezatékalo, dále nabízí také provedení izolace bazénu, terasy či balkonu a provádí dále i izolační práce na základech budov, jímkách apod. Nedílnou součástí služeb je odborné poradenství, to je velmi důležité, protože firma KRAUS IZOLACE s.r.o. disponuje rozsáhlými zkušenostmi v oboru, které můžete s výhodou využít. Pomohou vám navrhnout optimální řešení pro konkrétní výstavbu i rekonstrukci. Co se týká materiálů, můžete se spolehnout na maximální kvalitu použitých materiálů. Pro izolace střech a bazénů se používá vysoce kvalitní typ PVC, který dokonale zastaví vodu.
 

 

Střecha však není to jediné, co je třeba izolovat. V rámci sanačních prací při stavbě nebo rekonstrukci domu je třeba položit kolem základů hydroizolační pásy, které ochrání zdivo před pronikáním vlhkosti a chrání je tak před plísněmi. Máte-li balkon či terasu, také zde je třeba použít izolační materiály pro ochranu před vlhkostí. Firma KRAUS IZOLACE s.r.o. se zabývá také izolací bazénů, kterou provádí vyvložkováním těžkou fólií s povrchovým lakováním. Tyto speciální folie zajistí dlouhou životnost, stálou barevnost i snadnější údržbu.  

Nejnovější články