Ke schodišti patří zábradlí

30. 6. 2018
Ke schodišti patří zábradlí

Domy o více než jednom poschodí potřebují schody, aby se obyvatelé mohli do dalšího patra dostat. Nejpohodlnější je jít vnitřkem interiéru, proto se nejčastěji staví interiérové schodiště. Co se týká rozměrů, ty jsou dané možnostmi konkrétního interiéru, materiály jsou však variabilní. Můžete si vybrat, zda se do vašeho domova lépe hodí dřevo, ocel nebo sklo.
 

V ultra moderních domácnostech najdete nejčastěji ocelové schodiště se skleněnými schodnicemi a nerezovým zábradlím. Zábradlí je prvek, který žádnému schodišti nesmí chybět, jelikož má bezpečně překlenout a propojit jednotlivá poschodí vašeho domu. O kvalitu a špičkové provedení se postará zámečnictví Zdeněk Hajný. Tato firma vám dodá nerezové venkovní i interiérové schodiště v moderním designu a v profesionální kvalitě. Nejprve je třeba promyslet návrh schodiště, zámečnictví České Budějovice vám vyrobí na zakázku v podstatě cokoli, můžete si tedy vymyslet vlastní návrh nebo si nechat poradit od odborníků.
 

Jakmile je schválen návrh, přistoupí se k samotné výrobě. Zámečnictví Zdeněk Hajný se postará také o dopravu a zajistí samozřejmě i montáž. Co se týká ceny, ta je jako každé schodiště na míru individuální, a proto bývá stanovena na základě rozměrů, typu a dalších požadavků zákazníka. Za celkový design odpovídá především zábradlí na schodiště, díky němu se teprve schodiště stane originálním a zajímavým doplňkem daného prostoru. Důležitý je nejen originální návrh, ale zejména použité materiály té nejvyšší kvality.
 

 

Zámečnictví Zdeněk Hajný vám vyrobí nerezové či ocelové zábradlí jakýchkoliv rozměrů a tvarů přesně podle vašich požadavků. Vedle originálního designu se vyznačuje výjimečnou pevností a odolností vůči všem vlivům. Můžete se spolehnout na dlouhou životnost a nenáročnou údržbu. Potřebujete-li spolehlivé, bezpečné, odolné a zároveň designové schodiště a zábradlí, kontaktujte zámečnictví Zdeněk Hajný a nechte si je vyrobit na zakázku.

Nejnovější články