Základem každého interiéru je podlaha

30. 6. 2018
Základem každého interiéru je podlaha

Chcete-li se doma cítit dobře, je třeba vašim místnostem vtisknout jejich vlastní osobnost, duši, aby získaly výjimečnou atmosféru. Tu pomáhá vytvořit nejen vybavení konkrétní místnosti, ale především podlaha. Protože podlaha je první, co člověk z místnosti většinou vidí, je třeba si při výběru dát záležet. Zda jsou na zemi dlažby, koberce nebo dřevěné podlahy, hraje důležitou roli pro stylové uspořádání pokoje a stejně tak pro praktické využití.
 

Není totéž, chcete-li podlahu do kuchyně, kde bude hodně namáhaná, nebo do ložnice, přes kterou přejdete možná čtyřikrát za den. Způsob využití by se tedy měl určitě promítnout do výběru podlahové krytiny do konkrétní místnosti. Nevíte-li si s výběrem rady, navštivte Podlahy Jupeko, tato firma vás seznámí s aktuální nabídkou a doporučí individuální řešení přesně pro vás. Jaké tedy máte možnosti? Jedním z nejlevnějších a nejběžnějších řešení je koberec. Pro mnohé jsou však koberce již hrubě nemoderní, nicméně stále se využívají jako designové doplňky zejména jako předložky v obývacím pokoji pod konferenční stolek nebo v ložnici před postelí.
 

Stále oblíbenějšími a používanějšími se stávají plovoucí a dřevěné podlahy. Vypadají stylově, jsou rychle položené a velmi snadno se udržují. Proto jsou na rozdíl od koberců vhodné také pro alergiky. Velmi široký sortiment dekorů a materiálů vám nabídne firma Jupeko. Dřevěné podlahy jsou dnes již vysoce odolné, na dotyk jsou příjemně teplé a v interiéru šíří pohodu a pocit harmonie.
 

 

Laminátové plovoucí podlahy jsou oblíbené zejména díky svým nezpochybnitelným přednostem jako je například odolnost vůči otěru, rychlá a snadná pokládka či pestrá barevná a vzorová škála. Podlahy České Budějovice se postarají nejen o prodej a dodání vybrané podlahové krytiny, zajistí vám taktéž její odbornou pokládku, Spolehněte se na profesionály s letitými zkušenostmi a vaše podlaha bude jedním slovem dokonalá.

Nejnovější články