Kupujeme digestoř

30. 6. 2018
Kupujeme digestoř

Byli jste někdy v kuchyni, kdy je zde vaření v plném proudu a přitom není zapnutá digestoř? V místnosti se hromadí pára, za chvíli se začnou mlžit okna a zvyšuje se vlhkost, až začne být v kuchyni naprosto nedýchatelno. Tento problém hravě vyřeší digestoř nad sporákem. Musíte si jen dát pozor, abyste měli odsavač par umístěn ve správné vzdálenosti od varné plochy.
 

Výběr digestoře není nic jednoduchého, protože na trhu naleznete nepřeberné množství spotřebičů, které se tváří jako ta nejlepší volba. Vybrat si lze však pouze jeden, nebo alespoň ve většině kuchyní to stačí, takže se soustřeďte zejména na výkon a typ digestoře. Je rozdíl, zda chcete odsavač par umístit pod skříňku nebo bude v kuchyni figurovat na zdi zcela samostatně. Na tom záleží typ a také velikost spotřebiče. Levnější variantou jsou podskříňkové digestoře v bílém nebo nerezovém provedení, které svým výkonem v běžném provozu naprosto dostačují. V moderních kuchyních se spíš setkáte s digestoří ke zdi, která je rozměrově poněkud větší a tvoří designový doplněk kuchyňské linky.
 

Ať už jste se ale rozhodli pro kterýkoli typ, je důležité, kde digestoř koupit. V kamenných prodejnách bývají obvykle zbytečně předražené a některé internetové obchody jsou zase poměrně nespolehlivé. Kde se však rozhodně nemusíte bát nakupovat, je internetový obchod Ventilátory-shop.cz, kde najdete široký sortiment ventilátorů, digestoří, klimatizací a dalších produktů.
 

Spolehlivost obchodu zajišťuje celá řada certifikátů, jako jsou známky ověřeno zákazníky od KVALITNÍ FIRMA a zejména HEUREKA. Pokud vám to ještě nestačí, tento obchod se pyšní certifikátem také od Asociace pro elektronickou komerci APEK a spadá do národního programu Česká kvalita. Nakupovat na Ventilátory-shop.cz je skutečně radost, ke každé objednávce dostanete automaticky dárek, stačí nakoupit nad 1000 korun a neplatíte dopravu zboží, navíc máte možnost produkt bez udání důvodu vrátit dokonce do 30 dnů. A pokud vybrané zboží najdete jinde levněji, Ventilátory-shop.cz garantuje snížení ceny pod nalezenou hodnotu. Kde jinde vám takhle vyjdou vstříc?  

Nejnovější články