Betonovým plotem k trvalému oplocení

30. 6. 2018
Betonovým plotem k trvalému oplocení

Potřebu oplocení si uvědomují lidé brzy již po začátku samotné stavby. Na oploceném pozemku se totiž tolik nemusíte bát o váš materiál a je menší riziko, že vám přes noc někdo rozkrade to, co jste celý předchozí den dávali dohromady. Nicméně zároveň nikdo nechce riskovat, že kolem rozestavěného domu dá drahý pěkný plot a některý z těžkých strojů jej třeba zničí, proto se většinou jako provizorní řešení volí pletivový plot a plot, který bude kolem domu stát natrvalo se realizuje až v době, kdy už je minimálně hrubá stavba postavená.

 

Nicméně jsou druhy plotů, kterým nevadí vyšší provoz kolem ani zvýšené riziko mechanické konfrontace. Pokud si místo pletivového plotu vyberete betonový, bude vám spolehlivě sloužit i po dokončení stavby. Betonové ploty jsou totiž velmi univerzální. Díky kvalitnímu betonu, ze kterého jsou vyrobeny, prokazují mnoho potřebných vlastností, které by správný plot měl mít. Betonový plot je naprosto stabilní, velmi odolný a má dlouhou životnost. Vydrží vám bez problémů a nároků na údržbu sloužit několik desítek let.

 

 

Jak je to možné? Může za to český beton stálého složení, ten je společně s ocelovými armaturami, které jsou také součástí plotu, odpovědný za to, že betonový plot bez újmy přečká mechanické působení i všechny rozmary počasí. Nevadí mu kroupy, sníh, mráz ani déšť. Vydrží prudké poryvy větru i úmorné sluneční záření. Vyhledáváte-li více soukromí a pocitu bezpečí, potom jsou betonové ploty přesně pro vás. Přitom se nemusíte bát, že se betonový plot nebude k vašemu domu hodit. Betonovéploty.net nabízí mnoho různých variant betonových plotů. Betonové ploty se prodávají s mnoha designy a samozřejmě hned v několika barevných provedeních. Můžete jednotlivé varianty i kombinovat, abyste dosáhli požadovaného efektu. Neváhejte a nechte si postavit i vy váš plot snů.  

Nejnovější články