Jak na montáž betonového plotu

10. 4. 2023
Také jste si ve svém okolí všimli, že stále přibývá domů obehnaných betonovým plotem? Stále více lidí přichází na výhody tohoto typu oplocení a svěřuje mu své bezpečí. Nezáleží na tom, zda jde o domy ve městě, na periferii či na venkově, betonové ploty zkrátka frčí. Chcete znát důvod, proč si lidé vybírají právě betonové ploty, aby jim na jejich pozemku kryly záda? Je to jednoduché, betonové ploty jsou robustní a neprůhledné, zachovávají tedy vaše maximální soukromí a navíc působí velmi důvěryhodně a podporují váš pocit bezpečí. Díky tomu si budete užívat volnost a soukromí na vašem pozemku.

Jak vybrat ten pravý

Rozhodli jste se pro betonový plot? Skvělé, tak pojďme navrhnout, jak bude vypadat. Najednou nevíte? Nejste si jisti, jak bude kolem vašeho domu vypadat a který vlastně vybrat? Pomůžeme vám, jsme Kulkabex, s.r.o., prodáváme a montujeme betonové plotyjiž řadu let. Máme pro vás k dispozici on-line vizualizaci. Do konfigurátoru zadáte zvolené parametry plotu a aplikace vám vykreslí zvolený betonový plot kolem vzorového domu. Vyzkoušejte různé varianty oplocení, abyste si byli vaší volbou jisti. Pomohlo to, ale stále ještě váháte? Stavte se v naší vzorkové prodejně v Tupadlech u Čáslavi. Máme tu k vidění různá provedení betonového plotu. Můžete si je prohlédnout, zhodnotit a rozhodnout se, který bude pro vás nejlepší.

Potřebujete konzultaci ohledně členitého terénu, horšího přístupu k pozemku či většímu svahu? Ať už máte pozemek jakýkoliv, naši zkušení odborníci vám poradí, co to chce. A nyní se konečně dostáváme k montáži plotu. Samozřejmě se do toho můžete pustit sami, počítejte ale s tím, že montáž betonového plotu vyžaduje fyzickou sílu. Můžete ji nechat také na nás, naši montéři s tím mají spoustu zkušeností. Neváhejte a nechte si i vy instalovat betonový plot na míru.

Nejnovější články