Hygienické pomůcky, které nesmí chybět v žádné domácnosti

4. 2. 2024

Známe to všichni. Vaříte, připravujete si oběd do práce, dětem svačiny do školy a najednou je všude kečup, kakao, či jiná nečistota... Spěcháte a potřebujete ji rychle setřít, aby ji děti či pes nerozťapali úplně všude. Než doběhnete pro mop, bude nejspíš pozdě. Po ruce ale máte ve většině kuchyní praktické papírové utěrky. Stačí si jich utrhnout požadovaný počet a neštěstí je pryč za pár okamžiků. Kuchyňské papírové utěrky se hodí stejně dobře i ve zbytku domácnosti. Podobnou roli mají papírové Z-Z ručníky. Ty jsou primárně určeny do zásobníků na toaletách, můžete je však využít i kdekoli jinde. Když už je řeč o toaletě, nesmíme opomenout zásobu toaletního papíru. Ten je základní hygienickou pomůckou, bez které se neobejde žádná domácnost ani pracoviště. V dnešní době již existuje řada druhů, které se liší nejen počtem vrstev, barvou, vzorem či například vůní.



Není nad papírové ubrousky


Ubrousky jsou nezbytnou součástí každé tabule, pohoštění, rautu i slavnosti. Klasikou jsou čistě bílé ubrousky, které neurazí na žádné akci. Pokud chcete stolování povýšit na novou úroveň, můžete použít barevné či vzorované ubrousky. Přepadá vás v létě senná rýma, nebo chcete mít doma zásobu pro případ onemocnění? Papírové kapesníčky se hodí mít vždy při sobě v kapesním balení. Jsou určeny na cesty, takže se vám vejdou pohodlně do kapsy, kabelky i batohu. Jsou tak připraveny přispěchat na pomoc, kdykoli je budete potřebovat. Pro domácí podmínky je praktičtější větší box. Využijete ho nejen doma, ale také v kanceláři nebo v autě.

Chcete-li doplnit zásoby hygienických pomůcek, jako jsou toaletní papír, ubrousky, kapesníky či kuchyňské utěrky, navštivte internetový obchod EU-Trade.cz se širokým sortimentem cenově výhodných balení hygienických pomůcek pro každý den.

Nejnovější články