Když sekačku, tak jedině Honda

30. 6. 2018
Když sekačku, tak jedině Honda

Zahradní technika je odvětví, které zajímá každého, kdo má kolem domu alespoň malou zahrádku. V dnešní době si asi těžko umíme představit, že bychom obcházeli zahradu a trávu sekali kosou. Na to jsou dnes již mnohem výkonnější pomocníci, kteří umožní posekat trávu na vaší zahradě rychle a efektivně. Nejoblíbenější jsou motorové sekačky, které na rozdíl od těch elektrických nepotřebují přívodní kabel, nemusíte se tedy starat, zda máte dostatečně dlouhou prodlužovačku nebo si dávat pozor, abyste kabel nepřesekli.

Pokud je i pro vás nejlepší volbou motorová sekačka, potom zvolte určitě sekačku Honda. Honda zahradní stroje nabízí vysoce kvalitní sekačky s výkonným čtyřtaktním motorem. Sekačky Honda jsou díky kvalitnímu motoru tiché, vyznačují se nízkou spotřebou paliva a velkým výkonem. Všechny sekačky Honda mají speciálně tvarované nože, které sekají a sbírají i mokrou trávu. Základní řadou motorových sekaček Honda je řada IZY, která je vybavena podvozkem vylisovaným z odolné oceli, sekačky jsou tak odolné vůči nárazům a speciální povrchová úprava jej chrání před korozí i otěrem. Spolehnout se můžete u těchto modelů na výjimečnou kvalitu provedení, snadné sekání a velkou účinnost sběru trávy.

Pokud chcete využívat ty nejmodernější sekačky, rozhodněte se pro některou z řady HRX. Oproti sekačkám řady IZY jsou HRX vybaveny plastovým podvozkem, který se vyznačuje maximální odolností, na jehož proražení dává Honda doživotní záruku. Luxusní sekačky Honda řady HRX se dodávají ve verzích bez pojezdu nebo s vlastním pojezdem, můžete tedy zapomenout na namáhavé strkání sekačky po trávníku. Sekačky HRX jsou vybaveny dvěma žacími noži, které jsou navzájem odsazené a zaručí tak dvojnásobné přeseknutí travního stébla. Zároveň jsou některé vybaveny funkcí ROTOSTOP, která umožňuje kontrolu nad otáčením nože. Můžete jej tak zastavit, když potřebujete popojet mimo zatravněnou plochu. Neváhejte a spolehněte se při úpravě zahrady i vy na prvotřídní zahradní techniku Honda.

Nejnovější články