Co je Vzdušín.cz

30. 6. 2018
Co je Vzdušín.cz

Ovzduší je to nejcennější, co v bytech i domech máme, je důležité udržovat jej zdravé a se správnou vlhkostí, abychom i my byli zdraví. Proto je tu internetový obchod Vzdušín.cz, kde si můžete nakoupit nejrůznější přístroje na úpravu ovzduší ve vašem obydlí.

 

Když potřebujete chladit nebo topit

 

Pokud jde o chlazení, můžete vybírat kvalitní klimatizační systémy nástěnné nebo mobilní, pro méně náročné jsou zde k dispozici také různé ventilátory vzduchu. V zimě je třeba naopak zatopit, k tomuto účelu Vzdušín.cz nabízí keramická topidla, elektrické přímotopy a také stále populárnější infrazářiče.

 

Když vás trápí nepřiměřená vlhkost

 

Často se stává, že v bytech bývá hodně suchý vzduch, který je při delším pobytu nepříjemný a dráždí ke kašli. S tím se dá skoncovat pomocí kvalitního zvlhčovače vzduchu. Naopak s nadměrnou vlhkostí vzduchu lze bojovat pomocí odvlhčovače vzduchu. Máte-li mobilní klimatizaci, tuto funkci často poskytuje i toto zařízení.

 

Zejména ve větších městech bývá v létě problém prašnost a všudypřítomný smog. Pokud se jich chcete ve vašem bytě zbavit, doporučujeme čističku vzduchu, která obsahuje soustavu filtrů zachycující škodlivé látky. Čistý vzduch je potom recirkulován zpět do interiéru. Existuje celá řada různých filtrů, které zachytávají specifické nečistoty, tak například HEPA filtr zachytává pyly a alergeny, antibakteriální filtry s nanočásticemi stříbra zatočí s mikroorganismy a uhlíkové filtry zase pomáhají proti kouři a zápachu. Vzdušín.cz nabízí své služby všem, kteří chtějí žít v dokonalém čistém prostředí a na čerstvém vzduchu i uprostřed města. Navštivte internetový obchod Vzdušín.cz i vy a vyberte si nebo si řekněte o radu a školený personál vám rád poradí. Můžete dokonce navštívit také kamennou provozovnu v Praze, kde najdete i servis a technickou podporu, která zodpoví vaše odborné dotazy.

Nejnovější články