Montáž klimatizace – pro odborníky žádná věda

30. 6. 2018
Montáž klimatizace – pro odborníky žádná věda

Realizace klimatizace je pro mnohé skutečnou noční můrou. Hrozí se stavebních úprav, které budou muset podstoupit a vlastně ani neví, kolik klimatizačních jednotek bude do jejich interiéru potřeba. Není však potřeba si zoufat, pokud si nevíte rady, jak správně klimatizační systém nakoupit, stačí se zeptat odborníků. Firma REMKO nejen prodává klimatizační systémy, postará se rovněž o montáž klimatizace a poradí, co je pro váš objekt nejlepší. Stačí si pozvat technika, který si prohlédne vaše prostory, a on vám potom vypracuje návrh rozmístění klimatizačních jednotek a celkové řešení a samozřejmě také vše nacení.

 

Jak montáž probíhá

 

Pokud se rozhodnete pro řešení REMKO, stačí poslat objednávku. Firma REMKO vám připraví smlouvu, zálohovou fakturu, stanoví termín montáže a nachystá potřebné klimatizační jednotky a ostatní materiál potřebný pro zapojení celého systému. Samotná montáž klimatizace potom probíhá v předem dohodnutém termínu jeden nebo několik dní podle složitosti celého systému. Ve většině případů se nejprve montuje venkovní jednotka. Je třeba připravit konzoli do zdi a vybavit ji silentbloky, které zabrání šíření vibrací a hluku. Na silentbloky se potom připevní venkovní jednotka klimatizace. Následuje příprava trasy a její montáž a potom přichází na řadu montáž vnitřních klimatizačních jednotek na zvolená místa. Když jsou všechny jednotky na místě, probíhá vakuování a následně tlaková zkouška. Na závěr je třeba natáhnout potřebnou kabeláž, připojit napájení a odvod kondenzátu.

 

O celkovou montáž i následný úklid se postarají odborníci z firmy REMKO, kteří se zaměřují na montáž klimatizací především v oblasti Prahy. Samozřejmě se po montáži mohou objevit nedokonalosti, firma REMKO vám po celou dobu užívání klimatizace garantuje kompletní servis. Záruční doba na klimatizační systém je 36 měsíců od uvedení do provozu. Navíc, v případě, že uzavřete servisní smlouvu, je tuto záruční dobu možné prodloužit. Tak neváhejte a nechte si klimatizační systém instalovat od skutečných odborníků.

Nejnovější články