A jak svítíte vy?

30. 6. 2018
A jak svítíte vy?

Bez náležitého osvětlení si už nedovedeme interiér vůbec představit. Každý si rád rozsvítí, aby viděl večer na práci, zábavu nebo jídlo. Proto je třeba mít v každé místnosti osvětlení vyřešeno tak, aby zde byl dostatek světla. Důležité však je, aby bylo světlo příjemné. Přeženete-li intenzitu světelného zdroje, budete v místnosti sice dobře vidět, ale nebudete se cítit příjemně. Nezvládnete výběr svítidel sami? Nechte si odborně poradit, světelné studio Aulix v Dolních Břežanech u Prahy je tu pro vás. Naleznete zde k vidění nejen několik set svítidel a osvětlení, ale také odborníky, kteří vám poradí, jaké zvolit osvětlení do konkrétní místnosti, jaké světelné zdroje vybrat a která svítidla jsou pro ně vhodná.

 

Je třeba si uvědomit, že ne všechna svítidla a osvětlení jsou uzpůsobena všem typům světelných zdrojů. Vyberete-li si úsporné žárovky, do některých svítidel se nevejdou a vyčnívaly by nevzhledně ven. Odborníci ve studiu Aulix vám doporučí vhodné kombinace světelných zdrojů a svítidel, aby osvětlení vašeho interiéru bylo prostě dokonalé.

 

Osvětlení patří k designovým doplňkům každého interiéru, proto je při výběru třeba dbát na to, aby se stylově hodilo k ostatnímu vybavení místnosti. Moderní svítidla se vyrábí nejčastěji ze skla, které bývá doplněno dřevem či kovovými doplňky. Každá místnost by měla mít centrální svítidlo – lustr, který se vyrábí závěsný nebo stropní. Lustr však místnosti většinou nedodá dostatek světla, proto se volí další doplňková svítidla. Takovými mohou být stojací lampy, stolní lampy nebo nástěnná svítidla. Velmi žádané je osvětlení obrazů a uměleckých děl či náladové často barevné osvětlení pomocí LED pásků. Nepatříte-li k těm, kteří si vyberou svítidla on-line, navštivte světelné studio Aulix, prohlédněte si dostupná svítidla a nechte se inspirovat kvalitními výrobky.

Nejnovější články