Realitní kancelář může být i dobrý sluha

30. 6. 2018
Realitní kancelář může být i dobrý sluha

Všude na internetu najdete, jak si lidé stěžují na realitní kanceláře a realitní makléře, kteří jim to či ono při koupi nemovitosti zatajili. Není to však tak trochu i jejich vlastní vina? Je přece jasné, že realitní kanceláře chtějí vydělat, a tak se občas stane, že makléř při prohlídce něco opomene zájemci říct. Ten si však musí uvědomit svoji odpovědnost a na všechno se důkladně vyptat, vše si prohlédnout a také následně prolustrovat. Každý si musí udělat vlastní obrázek, jak o nemovitosti, tak o těch, kteří ji nabízí.

 

Je dobré vždy vyhlédnutou nemovitost navštívit osobně, abyste viděli na vlastní oči, v jakém je stavu. Jestli vám můžu poradit, neposuzujte vybavení, zaměřte se raději na stavbu jako takovou. U bytu jsou to dispozice, stav podlah apod., u domu je dobré zhodnotit statiku, stav střechy, rozvodů atp. Je třeba vidět to, co bude nutné rekonstruovat a zahrnout do nákladů, které jste schopni či ochotni do nemovitosti investovat.

 

Realitní agentura Homesweethome.cz nabízí velké množství nemovitostí všech druhů zejména v Praze a okolí. Výhodou je, že mají rozsáhlý internetový portál, kde si každý může aktuální nabídky prohlédnout a získat všeobecný přehled. Jakmile se spojí s makléřem, jednají už o konkrétní nemovitosti a mohou řešit konkrétní dotazy a připomínky. V Praze se prodávají především byty, na www.homesweethome.cz naleznete velké množství nabídek na prodej bytů na Praze 1 a v dalších městských čtvrtích.

 

Potřebujete-li poradit s výběrem, obraťte se na realitní makléře Homesweethome.cz, kteří vám podají požadované informace. Na základě vašich požadavků vám doporučí další byty, které stojí za vaši pozornost a ušetří vám tak spoustu času stráveného nad inzeráty. V dnešní uspěchané době se bez pomoci fundovaných odborníků neobejdete, nicméně stále platí rčení: Důvěřuj, ale prověřuj.

Nejnovější články